Clicky

About


helloWelkom op Your Daily Intake. Een blog waarbij het genieten van de kleine dingen centraal staat. Elke dag is een feestje waard!

Hier kun je dagelijks terecht voor DIY-projecten, fijne hebbedingetjes, beauty, fashion, (glutenvrije) recepten en gekke weetjes die het goed doen als gespreksstof op feestjes.

Liliane

Ik ben Liliane, de schrijver, creatieve duizendpoot en speurneus van dit blog. Naast dat ik blog in mijn vrije tijd werk ik fulltime in de marketing en woon ik in het prachtige Utrecht. Utrecht is echt mijn stadsie, hier voel ik me thuis en geniet ik van alles wat Utrecht te bieden heeft.

Bloggen is een van mijn grootste passies. Dagelijks loopt mijn hoofd over van de ideeën en probeer ik deze hier te verzamelen. Naast bloggen houd ik me onder andere bezig met glutenvrij koken, illustreren, craften, surfen, bodyboarden, gitaar (hallo, hoeveel hobby’s kun je hebben) en nog meer.

Waarom “Your Daily Intake”?

Your Daily Intake is de Engelse vertaling van je Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (vitamientjes). Aangezien dat in het Nederlands wel een erg lange blogtitel zou worden heb ik het Engels gehouden (naast dat mijn blog van oorsprong Engels is).

Simpel gezegd, op Your Daily Intake kun je dus terecht voor je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fijne dingen, voorgeschreven door dokter Liliane ;)

Waar kan ik je vinden?

Facebook / Twitter / YouTube / Google+ / Instagram / Tumblr / Pinterest / Bloglovin’

Wil je mij een mailtje sturen? Dat kan! Via de contactpagina kun je mij bereiken.