Clicky

Londen Shoplog: Make-up deel 1

Tijdens mijn bezoekje aan Londen kon ik natuurlijk niet anders dan ook even een Superdrug binnen te lopen. Of ja, ‘even’.. Ik geloof dat mijn vriend twintig rondjes door de winkel gelopen heeft totdat ik mijn mandje vol gelegd (ik gooi niet met make-up) had met mooie palettes, eyeshadows and what not! Arme jongen. Aangezien ik met een redelijke buit naar buiten kwam heb ik de make-up shoplog opgedeeld in twee delen. Voor vandaag staat op het menu de palettes die ik heb gekocht. Drie van Sleek (helaas was het schap niet helemaal gevuld) en een van Makeup Academy.

Sleek i-Divine Glory Palette

make-up shoplog Sleek Glory palette

make-up shoplog Sleek Glory palette

Bij een bezoekje aan Londen hoort natuurlijk het LE Glory palette, hoe kan het ook anders. De kleuren in het palette vertegenwoordigen allemaal een bepaalde metrolijn wat natuurlijk hartstikke leuk is als je in Londen bent geweest en regelmatig de metro hebt genomen. Het lijkt mij leuk om een look te maken met de tubes die ik genomen heb maar dan zou ik minstens 7 kleuren met elkaar moeten combineren en ik weet niet of dat haalbaar is zonder dat ik er uit zie als een clown haha. Prachtig palette dit in ieder geval!
Sleek i-Divine Glory Palette LE – £7.99

Sleek i-Divine Storm Palette

make-up shoplog Sleek Storm palette

make-up shoplog Sleek Storm palette

Het Storm palette mocht ook mee van mij! Prachtige kleuren met sparkles, love it. Hier zijn zeker wel mooie herfstlooks mee te maken.
Sleek i-Divine Storm Palette – £7.99

Sleek i-Divine Ultra Mattes V2 Palette

make-up shoplog Sleek Ultra Mattes V2 palette

make-up shoplog Sleek Ultra Mattes V2 palette

Dit palette stond al een tijdje op mijn wishlist en toen ik het daadwerkelijk in mijn handen had, had ik gelijk allerlei looks in mijn hoofd. Hier zijn hele intense looks mee te maken en het bevat ook veel basic kleuren die altijd handig zijn om te hebben!
Sleek i-Divine Ultra Mattes V2 Palette – £7.99

Makeup Academy Immaculate Collection

make-up shoplog makeup academy immaculate collection palette

make-up shoplog makeup academy immaculate collection palette

Ik ben zo verliefd op dit palette! In eerste instantie had ik twee mono’s in mijn handen van de turquoise kleur linksboven en de paarse kleur rechtsonder en die waren zo pretty! Maar toen zag ik dit palette en dat vond ik uiteraard voor het geld een veel betere keus! Er zit misschien wel minder in van die twee mooie kleurtjes maar ik krijg er gelijk een hele hoop andere mooie kleuren bij. Met dit palette heb ik al een hoop verschillende gave looks gemaakt. Volgende keer dat ik in Londen ben ga ik zeker nog meer van dit merk kopen!
Makeup Academy Immaculate Collection – £8

Ik ben onwijs blij met mijn aankopen. Helaas heb ik nog geen tijd gehad om aan de haal te gaan met mijn nieuwe Sleek palettes maar ik voorzie dat daar zeer binnenkort verandering in gaat komen ;) Mochten jullie nog een review willen zien van het een of ander, laat het me dan vooral weten in de comments hieronder!

Hebben jullie make-up van Sleek of Makeup Academy?
Share

Reacties

 1. Dat makeup academy en storm palette, wauuuuuuuuuuuuuuuw! <333

 2. Waauww, supermooie palettes! Vooral Storm palette, pretty! :)

 3. :D mooie kleurtjes, ben wel benieuwd wat voor look je er mee maakt?
  En die prijs valt enorm mee zeg!!

  • yourdailyintake zegt:

   Ik was uiteindelijk toch wel redelijk wat geld kwijt omdat het in ponden is natuurlijk ;P

 4. Oh wauuuw prachtige aankopen! Ik zou graag een review van de Makeup Academy Immaculate Collection willen zien/

 5. Wat een prachtige palettes! Ik ben alvast benieuwd naar de looks die je hiermee zal fabriceren.

 6. Mooie palettes :D

 7. Omy je bent heerlijk los gegaan met de sleek paletten. Niet zo gek want ze zijn geweldig. Heb er zelf ook twee liggen en een blush.

  • yourdailyintake zegt:

   Ik heb er nu ook een blush van :D Alleen die heb ik gewonnen en niet in Londen gehaald dus die staat er niet bij ;)
   Mooi merk is het!

 8. Ik zou héél erg graag van dat ondersta palette een review zien meid! In welke winkel heb je die net gehaald?

  • yourdailyintake zegt:

   Komt eraan! :)
   Bij Drugstore maar ik geloof dat je ook online kunt bestellen.

 9. Ooh wauw, die palletjes zien er echt super uit!!! Haha, daar had ik idd ook dat grote pallet gekocht!

 10. Wauw, echt prachtige kleuren! Zo’n palette wil ik altijd nog een keertje hebben (:
  x

 11. Wauw super mooie palettes!
  Ik heb het glory palette ook! (:

  Liefs

 12. Wat een mooie kleurtjes! Word ik helemaal blij van :)

 13. Oh so pretty <3 Hmm, wat heerlijk om naar te kijken

 14. ik vind vooral het storm palette erg mooi! ik hou van neutrale kleurtjes op mijn ogen dus vandaar :)

 15. Wow, wat een kleuren!! Heel gaaf!

 16. Heel erg mooie palettes! Ik ben benieuwd naar de swatches :D

 17. Super mooie paletten! Ik vind vooral de storm palette mooi en het palette van de Makeup academy!

 18. Oh wauw wat een mooie palettes! Ben benieuwd naar de swatches van het Makeup Academy Immaculate palette, heb het al enkele keren in mijn online winkelmandje gelegd maar om de één of andere reden heb ik het nog nooit aangedurfd om het echt te kopen..

  • yourdailyintake zegt:

   Ik kan alvast zeggen dat het een aanrader is! Binnenkort zal ik een artikel met swatches maken :)

 19. wauw, je site is echt heel mooi! Hele mooi palette, ben benieuwd naar de swatches! ‘x

 20. Oh, love! Het storm palet is zo prachtig en de anderen of course. Die laatste ook, wau – als ik in London ben ga ik eens snuffelen. Ben eigenlijk wel héél benieuwd naar het pigment van die!

 21. Waaw het Divine Storm palette vind ik het mooist!

 22. Wauw hele mooie kleurtjes, het storm palette is echt mooi.

 23. Mooie kleurtjes!
  Alleen vanwege de kleuren koop ik zo’n palette. Alhoewel ik niet eens zoveel make-up op doe, haha!

 24. O ja, je moet echt een keer naar de zelfgemaakte markt gaan. Zelfgemaakte spullen zijn de leukste dingen om te kopen!

  • yourdailyintake zegt:

   Ik zie mezelf er over een aantal jaar ook nog wel een keertje staan ;P

 25. pretty <3. Ik vind ze allemaal zo mooi, heb zelf alleen de storm palette :)

 26. Wauw, je hebt echt prachtige palette’s gekocht.
  Liefs, xxx

 27. Super mooie palettes! Vooral het palette van Makeup Academy Immaculate! Echt prachtig en voor zoon klein prijsje!

 28. Mooie palettes, ik vind je fotokwaliteit trouwens echt gorgeous om te zien! :) Heel vol van kleur, maar ook zo scherp, prettig om te bekijken. Lovely palettes, de kleurencombinatie van Sleek vind ik ook nog steeds geweldig. Het storm palette blijft incredible, maar ook de Makeup Academy palet vind ik echt wauwie. LOOKS, looooooks looooooooks, luks! xD

  • yourdailyintake zegt:

   Bedankt! Grappig dat je dat zegt want ik was juist een beetje gefrustreerd omdat er veel verloren gaat bij het verkleinen van de foto’s, boehoe.

 29. Waaaauw! Dus stiekem heb je ongelofelijk veel geshopt:D? Leuk, leuk! Ik ben in lufff met het Sleek i-Divine Storm Palette wat zijn dat prachtige kleuren! Ben wel benieuwd naar een look… hint;)!

  • yourdailyintake zegt:

   Stiekem ben ik even een Superdrug binnen gehuppeld ja ;) haha
   Ik heb de hint ontvangen haha!

 30. Mirjam zegt:

  Dat laatste palette is echt gaaf! Zelf verslind ik Sleek Storm en het primer palette en daarnaast heb ik ook het chaos palette :)

 31. Academy Immaculate Collection is my favorite..more subtle..I am too shine to try very colorful makeup:P

 32. Mooi! Vooral storm <3

 33. Toffe aankopen! :)

 34. Mooie aankoopjes! Het pallete van make up acedemy vind ik echt prachtig!!

  • yourdailyintake zegt:

   Ik ben ook heel blij met dat palette :D Ben bang dat ik snel de pan zal gaan raken ;P

 35. Het storm palette! <3

 36. wauw, supermooie kleuren, love it.

 37. Leuke dingen heb je aangeschaft! :D

 38. Oohhh waauwwie, lekker geshopt lady! :-D ziet er echt zoo mooi uit :-)

 39. Oeh het STORM palette heeft giga mooie tinten. Fijn merk!

 40. WAAROM ben ik nog nooit een Superdrug ingelopen als ik in Londen was?!?!?! Ik wil het Academy Immaculate Collection. De volgende keer dat ik in Londen ben ga ik dus wél even langs een Superdrug he, haha.

  • yourdailyintake zegt:

   Ja, WAAROM Ilse?! ;)
   Misschien dat het het leed verzacht, vorig jaar ben ik ook geen Superdrug binnen gelopen :P Dit keer heb ik te kennen gegeven dat ik daar heen MOEST. Mijn vriend kon alleen maar ja en amen zeggen want hij mocht immers gratis met me mee naar Londen ;) (al doet hij er nooit zo moeilijk over hoor haha. nog niet :P)

 41. Whaat je hebt lekker geshopt! Dat onderste pallette is echt geweldig!
  En ik kan er nog steeds niet over uit hoe cool ik je layout vind, vooral je homepage:D

 42. Zo jij hebt voorlopig even voldoende oogschaduw :D leuk!

 43. Wauwie er zitte echt prachtige kleurtjes bij:D

 44. Wat een leuke en mooie palettes allemaal, de Sleek i-Divine Storm Palette is mijn favoriet!

 45. Het laatste palette is erg mooi zegg!! De sleek palettes zijn ook zo tof! de eerste 2 heb ik ook!!

 46. Waaauw prachtige paletten.
  x

 47. Ik heb een heel klein beetje medelijden met je vriend. Je hebt het toch wel goed gemaakt he? ;) Leuke aankoopjes!!!

  • yourdailyintake zegt:

   Die vriend mocht gratis en voor niets mee naar Londen dus hij had niets te klagen ;)

 48. OMG <3 Die i-Divine Storm Palette & Makeup Academy Immaculate Collection
  WAUW WAUW WAUW/

 49. Wauw, die pallettes allemaal, prachtig ! Had ik trouwens al gezegd dat ik je lay-out zo fantastisch vind ?

 50. Wauwie, wat veel palettes zeg! Ik ben jaloers haha. We want to see looks and swatchess!!

 51. Het glory en het storm palette heb ik ook! ze zijn echt prachtig, vooral het storm palette gebruik ik heel vaak! veel plezier ermee! :) (hoopt op mooie looks!)

 52. Oh wat moooooi! Het storm palette heb ik zelf ook en als ik hem zo zie bedenk ik me dat ik hem echt te weinig gebruik :(

 53. Mooi hoor!
  Liefs, leila in wonderland

 54. Goed bezig! Ik heb wel een sleek, maar niet van dat merk. Heb er ook nog nooit van gehoord eigs :P #fail?

 55. Wauw wat een mooie palletes!
  xx♥

 56. Mooie paletten heb je gekocht:)

 57. Wauwww! Ik wist niet dat Storm zo mooi was! Prachtige kleuren zeg! :) MUST HAVE!

 58. wauw ze zijn echt heel mooi, nu ben ik heeel jaloers haha! Liefs :)

 59. wat een mooie pallets! kan je het laatste pallet bij superdrug kopen? ik ga namelijk zondag ook naar londen en naar de superdrug voor de sleek pallets!

  • yourdailyintake zegt:

   Ja die heb ik daar gehaald! Was toevallig net bezig met het maken van swatches van dat palette ;)
   Veel plezier alvast!

Speak Your Mind

*